yes.

Då var det klappat och klart! Mopped är såld om bara några dagar, dom kom förbi nyss och ville kika på den igen och då bestämde dom sig för att dom ville ha den :) Är aldrig fel med lite extra kosing(!) Nu kan jag äntligen laga min AS snygga kärringbike, jäääj. Hoppas bruden som får den i konfermatinos present kommer ha liga mycket glädje utav den som jag och mina kompisar hade :) Kommer nog få en liten tår i ögat om jag ser den stå parkerad på stan eller någonting liknande, de har ju faktiskt en gång i tiden varit min lilla ögonsten!! <3 Men den (Udden) förtjänar bättre än att stå i garaget helt ensam.

Snart börjar Big Brother, går inte att missa. Vi har tradetion här hemma, jag och Jeska på hennes rum ca 22.43 -00.45.
Vi har inte missat många avsnitt vi inte ;) Vi är kanske lite för mycket BB fanatiker^^

So long suckers

Cykelabstinens.

Jag vill cykla nu! faaan, lär fixa till min sjukt heta kärringbike.. och de ÄR ett måste (!) för inte vill man gå överalt.
Och de är ju faktiskt sjukt fint Cykelväder :)

So long suckers


28 April

God morgon, vaknade nyss och såg att jobbet ringt när jag som. Undra om dom ville att ja skulle jobba idag (?)
Drog igång tvn när jag vaknade och blev lycklig när jag såg att Mtv har Marathon utav Ron's House. Vilket är skit bra!!
Drömde att ja fick moppen såld inatt, hoppas de blir så idag. Skulle vara underbart, behövs alltid extra kosing!

Juste min hand! I söndags när ja jobbade skulle jag in i frysen och hämta pommes, dörren åkte igen så ja sparkade upp den för att ja skulle kunna komma ut :P Blev inte riktigt som jag tänkte iaf. Dörren flög tillbaka lika sabbt igen och mosa min hand! SMÄRTA! Höger hand svullen och skakis så Sara körde upp mig till akuten, där satt jag i två och en halv timme för att få reda på att de bara var en stukning, hmm? Jaja de var väl turen i oturen. Så ja har lindad hand + två utav fingrarna. Börjar redan kännas bättre så jag hoppas de är helt OK på Valbort iaf :D Jäääääj.

Nej nu får vi se när Erstin vaknar ska försöka fp henne hem till mig för jag är jäkligt sugen på KUBBPREMIÄR!!!
Gogogo Erstinooo :)

So Long Suckers

27 April

Måndag idag, min första lediga dag utav elva st :) En familj var och kollade på min moppe idag, förhoppningsvis blir den såld snart (!) Så satt jag nyss och kikade på Ballar av stål och såg min lilla söta vän  Erica - http://tresjulie.blogg.se/ blev utsatt för Martin Sonebys "Citysport" men du skötte dig bra Erica, det vet du redan att jag tycker (Y) Var ju tvungen att kontakta dig direkt efter jag såg dig förvirrad på tv ;) Satt bara och gapa när jag såg att de kom upp. haha. Skönt att inte jag jobbade den dagen :P Jag hade verkligen inte skött de så lungt som Erica gjorde. Verkligen tummen upp för dig!!

Satt och funderade nyss och insåg att valborg närmar sig och tätt efter det Erstins BIRTHDAY!! Och tio dagar efter det min egen :) Inte långt kvar nu. Så har vi turen att ha Tesma med oss ihelgen som även tar med sin karl, ska bli kul att träffa honom. Nej nu väntar Big Brother i Jeskas rum och sen sovtime skulle jag tro :)

Ska ringa Mr.D efter BB och säga god natt <3

So long suckers

Här har ni klipper som Erica var med på, Hon är den söta som står vid ett STORT American express kort :)

http://www.youtube.com/watch?v=yahyEfS3FBw

23 April

Sitter framför tvn och kollar på någon gammal film på tv1000 nordic. De funkar allt att kika på. Väntar på att mamma ska komma hem på lunch så jag kan fråga om de blir en sväng till borlänge imorgon ? :) Hoppas!
Ska snart upp till Erstin en sväng också. Våra karlar är och käkar på stan så vi lär ju hålla ihop vi två ;) HAHA.

So long suckers

22 April

Sitter hemma hos Erstin och Fredrik och kollar på tv. Var nere på stan en vända och kikade runt lite innan vi gick hit. Hade turen med mig och träffade på min kusin Madde så ja bokade in en nagel tid hos henne! Klockrent sandra, då var de gjort. Ska dit den 14 Maj två dagar efter min 20 års dag(!) :D Sen dagen efter det åker jag iväg på kryssning! wiiiee ^^


btw så hittade jag på en massa gamla roliga kort på Erstins dator, många sjukt roliga minnen kom upp (: Här har vi ett.
So long suckers.




Joda.

Det är inte första ggn detta händer, men det gör det inte lättare för de...Konstigt hur man bara få ha vissa kvar(?) Jäkligt tråkigt är vad det är, och inte fan fattar jag varför heller ? men men.. De är aldrig försent! Kom ihåg det!


So long suckers

20 April

Måndag idag. Fick ett sms i morse ifrån Maria som undrade om jag vill ta hand om hennes hund idag, och självklart ställer jag upp det vet hon :) Så hon kom hit och lämnade av sötaste hunden i världen Wolfram, så nu har vi gått på en promenad till Knutsbotjärn där vi kastade pinne och badade lite. Så söt han är, och kul såg han ut att ha. Roligare än att ligga på Marias jobb iaf ^^  jag sitter och leker lite med Wolfram och bollen, så livat är det allt. Så har vi varit ute på gården och lekt ett tag också. Tänkte att vi snart skulle ta oss en promenad till. De är så kul med hund, längtar tills jag flyttat hemifrån och förhoppningsvis får råd med min egen lilla jycke :) Då har Wolfram någon att leka med! Wie.

Nej nu ska ja leka lite mer.
So long suckers.

14 April.

Tisdag, Vaknade upp i Grängesberg och solen lyste tog mig en cigg och satte mig framför tvn. Sen tog jag en sväng med Nattalie ner till "byn" och mami hämtade upp mig. Åkte direkt hem och skuttade in i duchen. Sen körde mami ner mig och Erstin på stan för att handla cigg och kolla på när pojkarna spelade biljard. Vi gick vidare därifrån till Donken och Erstin bjöd på kaffe och bulle :) Sen hämtade vi upp hunden Don och begav oss hem!

Så nu sitter jag hemma i soffan på Jeskas rum ochkollar på tvn kanal 400= BIG BROTHER!! Underbart kul att titta på även om man vet hur det slutar. Haha.

Snabb uppdarering utav helgen, Fredag blev det utgång med gänget ner till Underbar och det var helt okej. Så hade vi turen att  Kricke körde hem oss :) Tack igen!! ^^

Lördag kväll blev det Kultiration i Borlänge med Dimitri Sofie Knoppen Lars och Nille. Riktigt trevligt faktiskt.


Nej nu ska jag kolla vidare på Big Brother.

So long suckers


8 April ^^


Vaknade till helt uppfriskande och kände att denna dag var en dag med glatt humör! Kollade schemat igår för hur jag jobbar denna månad, och de var en helt del mot var det varit. Kalas bra tycker jag ^^ Behöver ju pengar :D

 Nu är det inte alls långt kvar tills Johanna kommer hem ifrån sin semester och Thessie besöker oss här i ljuva Dalarna! De kommer bli ett par sjukt roliga veckor :D Som det alltid blir när Thessie dyker upp! Wiiiie.

Och snart fyller jag 20 bara en månad kvar(!) de är helt sjukt, jag tycker jag nyss fyllde men tydligen inte. haha. Våren smyger sig sakta på, de gillas! Jag kan ju inte neka till att jag gillar att vakna upp på morron och se att solen ligger på :)

KALAS!! Åter till min 20 års dag, vad ska man hitta på ? Jag vill ju ha lite fest med nära och kära iaf :D De ÄR ett måste!

8 April 2009 var en härlig dag, de ska jag alltid minnas!
So Long Suckers


  

RSS 2.0