19 luckan..

..i choklad kalendern ;) Iofs har jag inte orkat öppnat lukor på flera dagar så jag har några chokladbitar att trycka imig ;) haha. Nu återstår bara två dagar jobb sen bär det av till kylan i Jämtland! LÄNGTAR! Vill bara att dessa två dagar ska spolas förbi så jag, älsklinge, jessica och Puttrick kan åka! :D Skooooooter för hela slanten kommer det bli, de vill jag lova.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa Magdalena Graafs självbiografi - Det ska bli ett sant nöje att döda dig. (för ungefär 4 ggn) Blir fast i den varenda ggn jag läser första kapitlet :)

So long suckers



Har roligt medans jag tvättar.

Sitter hemma hos mamma och pappa och tvättar. sitter på en hemsida och redigerar bilder, vilket är skit kul :)

några smakprov:


Har redigerat sminket på mig.


Och på Erstin bytte jkag frilla och frixade sminket :P

So long suckers


Vill göra någontng med mitt hår!

 

Haha vad tycks? Kanske ska ta och blir en liten mini gaga :P haha!

9 december och snart är tomten här.


Nämen.

Hittade pappa i tidningen, och inte säger han någonting om att han ska vara med heller, sicken rackare :P
Blir riktigt stolt över min pappa, han är riktigt duktig på det han gör och även att prata med tidningar, själv skulle jag nog bara säga någnting flamsigt som ingen fattade någonting utav. haha. You go papi <3

// Din stolta dotter!


Pyssel med Louise.

Louise kom och hälsade på, vilket alltid är lika trevligt! Hon hade med sig en lussekatt till mig som var super god :) Blev jätte glad för det är verkligen någonting jag längtar till varenda år! Från ingenstans kom vi på att pyssla ihop ett pepparkakshus, som till en början såg ut att sluta i katastrof men blev helt okej :) Blev en början till julmys här hemma :)


 

So Long Suckers


RSS 2.0